Welkom bij Mybiolife cupping.

Wij bieden Hijama behandelingen alleen aan vrouwen. 

Wij bieden ook gratis Orthomoleculaire basis advies aan onze cliënten.

Dry massage cupping

 

Bij Dry massage cupping worden de cups van kunststof of glas op het lichaam geplaatst. Met behulp van olie of massage crème kunnen we de cups wat makkelijker over de huid bewegen.

De cups worden dus naast het losmaken van toxische afvalstoffen ook gebruikt als massagetool voor het losmaken van het bindweefsel en bij pijnpunten. Deze vorm van cupping kan ook worden toegepast ter voorkoming of vermindering van bijvoorbeeld rimpels en cellulitis.

drooge cupping Vergelijkbaar met natte cupping maar zonder dat de incisies zijn gemaakt. Daarom verlaat er geen bloed het lichaam en wordt er alleen afgezogen

 

Wet cupping Hijama therapie

De Wet Cupping Hijama Therapie maakt gebruik van een plastic cup (of soortgelijk voorwerp). Waarbij deze op een specifieke plek wordt geplaatst waarna deze vacuüm wordt getrokken; dat wil zeggen, al het lucht wordt uit de cup gezogen, waardoor je een vacuüm creëert. Daarna wordt de cupping cup van de huid gehaald en worden er piepkleine, minuscuul, oppervlakkige krasje of prikje gemaakt in de huid. Het cupping cup wordt vervolgens weer op de huid geplaatst en weer vacuüm getrokken waarna er wat bloed vrijkomt. Deze behandeling kan op verschillende keren en op verschillende plaatsen verricht worden, en kan ingezet worden tegen allerlei kwalen. 

 

Is cupping veilig?

Alle verschillende vormen van cupping therapie zijn veilig wanneer dit wordt toegepast door goed opgeleide mensen en wanneer er aan de hygiëne regels wordt voldaan.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je kunt afhankelijk van je doel, wekelijks of maandelijks een behandeling inplannen. Dit hangt natuurlijk van je klachten af. Wij adviseren in ieder geval drie behandelingen voor een optimaal resultaat.

Waarom is cupping goed voor je?

Cupping is niet alleen goed voor een verbeterde doorbloeding, losmaken van stijve spieren en lokale pijnverlichting. De vorige voordelen zijn direct merkbaar maar hieronder zijn nog een aantal andere punten waar jij van kunt profiteren:

 • Het zorgt voor vermindering van stress
 • Het verstevigt je huid en vermindert cellulitis
 • Het versterkt je immuunsysteem
 • Het verbetert je spijsvertering
 • Het helpt je lijf ontgiften / detoxen
 • Het zorgt voor een soepeler lichaam
 • Het zorgt voor vermindering van menstruatieklachten
 • Het haalt koude uit je lijf
 • Het vermindert longklachten

 

24 uur na de behandeling vermijd de volgende zaken:

 

 

 • Na de behandeling mag u gedurende 24-uur de volgende zaken niet: Geen melk of andere zuivelproducten, zoals boter, kaas enz. (ook geen vlees) Geen donkere dranken drinken die koolzuur bevatten gedurende 48 uur na de behandeling.

 

 • Niet douchen de reder hiervoor is, doordat we met deze therapie kleine schaafwondjes creëren is het verstandig om niet te douchen of in de zon te komen. De huid staat op dit moment nog open en is gevoelig. Probeer jezelf daarom ook goed aan te kleden als je naar de behandeling komt.

 

 • Geen gemeenschap te hebben.

 

 • Het is aanbevolen de eerste 24 uur na de behandeling geen vlees te eten, kippenvlees of vis is wel toegestaan.

 

 • De plekken waarop Hijama is gedaan niet blootstellen aan lucht zodat er geen infecties plaats vinden. Verder mag men de eerste 3 uur geen zout of pittig eten nuttigen.

Voor de behandeling en beste dagen.

Hijama op een lege maag is het beste, er zit een genezing en een zegening in, het verbetert je intelligentie en je geheugen.

 

of 2 a 3 uur niks hebben gegeten. 

beste dagen de 17de, de 19de en de 21ste van de maand zijn in de islamitische jaartelling, en het allerbeste is als ze samenvallen op een maandag, dinsdag of donderdag.

De artsen die Hijama toepassen hebben verklaard dat de middelste van de maand de beste resultaat krijgt bij Hijama, het bloed vloeit aan het begin van de maand teveel, en aan het eind te weinig, en het midden is dus het beste.

Betekent dit dus dat er op andere dagen geen Hijama gedaan mag worden, het antwoord is natuurlijk wel, deze dagen zijn aanbevolen dagen en indien er een noodzaak voor is of men kan niet op de aanbevolen dag dan is er niks mis mee om Hijama te gaan doen. Dit is wat ook Ibn Al-Qayyim in zijn boek Tibb Al-Nabawi zegt en ook is het overgeleverd dat Ahmad ibn Hanbal(moge ALLAH hem genadig zijn) zich liet behandelen met Hijama wanneer het maar nodig was.

Verder is het wel aanbevolen om Hijama in de ochtend te doen, de beste tijd is ongeveer 2 uur na zonsopgang, het wordt afgeraden om Hijama in de avond of nacht te doen, omdat het lichaam dan vermoeid is, maar indien er echte noodzaak is mag het gedaan worden.

Wat zegt de bloed kleur tijdens Hijama sessie?

Het bloed wat uit aan een persoon kan komen bij Hijama kan de volgende kleuren hebben:

 • Geen bloed, de plek is gezond
 • Rood bloed, de plek is gezond
 • Donkerrood tot zwart bloed, op deze plek bevindt zich zeer slecht en schadelijk bloed, Al-Dam Al-Fasad.
 • Gestold bloed, ook dit betekent dat er zeer schadelijke stoffen in het bloed zitten, het bloed is donker van kleur
 • Gelige vloeistof komt uit de plek, dit is plasma en dit geeft aan dat de hajaam moet stoppen met Hijama op deze plek en dat hij waarschijnlijk iets teveel druk op de plek heeft gezet met zuigen.
 • Ander kleur vloeistof wat eruit komt, zoals roze, plastic substantie enz, dit duidt erop dat er wellicht Sihr in het lichaam van de patiënt zit en door de Hijama met de wil van ALLAH is verwijderd.

Wat is Oorkaars therapie?

De laatste jaren zijn de oor kaarsen enorm populair geworden. Kaarsen worden al eeuwenlang gebruikt om een gevoel van welzijn te creëren en worden gebruikt door mensen die opzoek zijn naar meer natuurlijke benadering van hun lichaam.

 

Wij gebruiken 100% bijenwas, Gemaakt van Calico katoen.

 

Wat doet de Oorkaars met je? 

 • Zorgt voor ontspanning en rust.
 • Oorkaarsen kunnen hulp bieden bij de klachten zoals hoofdpijn of migraine, oorpijn en bij veel oorsmeer.
 • Een oorkaars werkt ook op de holtes en ze bevorderen zo de doorbloeding en activeren het lymphesysteem in de oren, keel, neus en bijholtes.

 

Prijzen:

Dry massage cupping (Droge & massage cupping)

 • 30 minuten rug voor € 25 
 • 60 minuten (rug, benen, armen) voor € 45 
 • hele lichaam (rug, benen,armen, hoofd, gezicht, voeten) 60 min 75 euro. 

Wet cupping (Hijama behandeling)

Hijama behandeling voor €35. 

15 min cupping massage & hijama €40.

30 min cupping massage & Hijama €55.

 

Oorkaars therapie

25,- voor beide oren 

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken stuur ons gerust een bericht via whastapp, je wordt zsm geholpen. 
whatsapp nummer is 0616080748.

Reactie plaatsen

Reacties

Oumaima
een maand geleden

Assalaamu alaikoem wa rahmatoellaahi wa barakaatoehoe,

Bismillaah,

Graag verneem ik of er deze week, voor a.s. zondag nog plek is voor hijamah. Het liefst voor 2 personen en als dat niet mogelijk is dan voor 1 pedsoon.

Merve Dogdu
2 maanden geleden

Selaam aleykum,

Na ervarjng bij meerdere hijaama therapeuten kan ik vol vertrouwen zeggen dat Saïda zeker een vertrouwd en proffesionele aanpak heeft. Zij weet wat ze doet en kan alles ook beredeneren.

Moge Allah het accepteren en zegenen.

H Mazraoui
4 maanden geleden

Was een fijne verzorgende sessie! Professionele benadering, en Saida weet wat ze doet. Tot gauw inshaa Allah.

Cynthia
6 maanden geleden

Kom je uit Almere of omstreken. Heb je blokkades zitten op je rug of andere lichaamsdelen? Zoek niet verder! Want bij Saida ben je op het juiste adres voor cupping massage. Vandaag mijn eerste behandeling gehad en zal niet de laatste zijn!

Laura
6 maanden geleden

Vanochtend mijn eerste hijama behandeling gehad bij Saida. Super tevreden met haar werkwijze, ik voelde mij vanaf het eerste moment op mijn gemak en heb advies van haar gekregen. Ze neemt haar tijd voor je en laat je met een goed gevoel weggaan. Ik kom zeker terug!

Yasmina
6 maanden geleden

Gister een hijama behandeling gehad, het was een fijne ervaring en ik werd goed in de watten gelegd. Zuster Saida heeft ook veel kennis waardoor zij mij verder kon helpen met natuurlijke gezondheidsproducte. Aanrader!!!

Om youssef
7 maanden geleden

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اليوم والحمد لله قمت بالحجامة على يد الاخت سعيدة اللهم بارك انسانة طيبة ومتمكنة من عملها ويدها خفيفة لم اشعر بالالم وان شاء الله سوف لن تكون المرة الأخيرة جزاها الله خيرا
Ik was vandaag bij zuster Saida ik heb Hijama gedaan ik ben te vrede en ik kom wel terug in sha Allah bedankt Saida

Jazmine
7 maanden geleden

Vandaag voor het eerst een hijama behandeling gedaan bij Saida. Echt ontzettend tevreden. Zo een fijne manier van behandelen. Saida heeft ma shaa Allah veel kennis over wat zij doet. Denkt mee en geeft adviezen over geneesmiddelen van de profeet saw. Legt alles rustig uit en zorgt dat je je comfortabel voelt. Saida is een hele lieve vrouw die zorgvuldig te werk gaat naar je wensen Allahouma barek

Fadoua
8 maanden geleden

Mijn 2de hijama behandeling bij Saida, wat een zachtaardige vrouw MashAllah Allahoma barek!

En wat een rust om bij haar de hijama te verrichten.
Legt alles zorgvuldig uit, geeft je tijd en verzorgd je goed tijdens de behandeling. Zeker een aanrader!

Salam Wa3alikom,

Fadoua

Fatiha Laghbili
8 maanden geleden

Salam alaikum lieverd, ik zou graag een afspraak willen maken voor de wet cupping insha allah. Op welke dagen en tijden werk je? Mocht weekend kunnen dan graag anders liefs een avond volgende week omdat ik tot 17.00 werk.

Wa Salam alaikum,
Fatiha